A háziasszony és a műanyag ablak


műanyag ablak, hálószoba

A legtöbb ember Magyarországon nem nagyon költözik; ha hozzájutott egy ingatlanhoz, abban éli le az egész életét. Az én életemben ez másképp alakult, idáig tíz helyen laktam, és még alighanem fogok költözni.

Ebben persze benne vannak különböző kollégiumi szobák is, de éltem régi és új tégla házban, panellakásban, és könnyűszerkezetes házban is. Mindegyikkel kapcsolatban el lehet mondani, hogy a nyílászárók minősége döntően meghatározta a közérzetemet.

Nem csak amiatt, hogy egy jó minőségű műanyag ablak mellett ülve nem fagyunk össze, amíg a házifeladatot írjuk vagy a TV-t nézzük, hanem azért is, mert ezeket nagyon könnyű tisztán tartani. Csak áttöröljük egy nedves ronggyal, utána egy száraz papírtörlővel, és már csillog is a tiszta ablaküveg. A kereteknek is elég ennyike tisztítás. Nem kell néhány évente újra festeni, nem fog megvetemedni, a műanyag ablak több évtizedre kiváló zajvédelmet, és a szél és hideg elleni szigetelést biztosít.

A Daidalos Kft. nagy mennyiségben kínál különböző prémium minőségű műanyag ablakokat, de ezen felül ajtók, redőnyök, rolók, külső és belső párkányok forgalmazásával, beépítésével, valamint szervizelésével is foglalkozik. A cég által kínált műanyag ablakok a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek, strapabíró alapanyagokból, magas hőszigetelési értékű üvegezéssel készülnek.

A Daidalos Kft. munkatársai örömmel állnak rendelkezésünkre, hogy a széles választékból segítsenek megtalálni a mi ingatlanunkhoz szükséges márkát, típust, sőt segítenek meghatározni a műanyag ablak méretét is, amelyet aztán be is szerelnek. Nekünk már csak a kényelmes ablakmosás marad.