spot_img
HomeÁllat és emberIdeiglenes befogadókat keres az Állat és Ember Állatvédő Egyesület!

Ideiglenes befogadókat keres az Állat és Ember Állatvédő Egyesület!

Olyan állatbarátokat keresünk, akik otthonukba fogadnák rászoruló, az egyesület gondozásában lévő gazdára váró kutyáinkat. Ez az időszak általában addig tart amíg a kutya gazdára nem talál, de probléma esetén a befogadó kérésére az állatot visszavesszük.

Az egyesület vállalja a kutya állatorvosi költségeit, a szállítását, gazdát keres neki és szükség szerint a kutyatápot is biztosítja.A befogadó dolga az lenne, hogy az egyesülettel szorosan együttműködve gondoskodjon az állatról, biztonságot, szeretetet nyújtson számára és lehetővé tegye az örökbefogadókkal való ismerkedést.Kutyáink szinte kivétel nélkül kisebb-nagyobb sérülésekkel, kezeletlen betegségekkel érkeznek hozzánk. Szükség lenne arra, hogy az ideiglenes befogadó segítse a kutya állatorvoshoz jutását, illetve otthon az esetleges utókezeléseket is elvégezze. Természetesen ebben is minden segítséget megadunk.

Tapasztalataink igazolják, hogy családoknál elhelyezett állatok gyorsabban, és problémamentesebben illeszkednek majd be örökbefogadó családjukba, ismerik és betartják az együttélési normákat.A leendő gazdákat többszöri látogatás után, nagy körültekintés mellett, alapos átgondolás után választjuk ki, figyelembe véve a kutya jellemét, igényeit és az ideiglenes befogadó véleményét.Kutyáink nagy része jelenleg panziókban várja leendő gazdáját, ez jelentős anyagi terhet jelent az egyesület számára. Ideiglenes befogadók segítségével ezt az összeget még több kutya megsegítésére, illetve gyógyításra, diagnosztikára fordíthatnánk. A gondozásunkban lévő kutyákat csak oltva, környezetükre veszélytelen egészségi állapotban, karantén és orvosi viszgálat után helyezzük ki befogadókhoz.

- Advertisement -

spot_img

Worldwide News, Local News in London, Tips & Tricks

spot_img

- Advertisement -