spot_img
HomeOtthonIsmerjük meg a zebra árnyékolás részleteit

Ismerjük meg a zebra árnyékolás részleteit

A zebra típusú árnyékolás görgős redőnyök, amelyeket kifejezetten két rétegű, váltakozó puszta és átlátszatlan szalaggal terveztek. Ezek egy stílusos módja a magánélet és a fény hatékony beállításának egyetlen egyszerű húzással.

Ha át akarja engedni a fényt a zebra redőny puszta szalagjain, egyszerűen húzza meg a hurkot (vagy állítsa be motorral). Húzza meg újra az átlátszatlan sávok felsorakoztatásához – ez több fényt blokkol és nagyobb magánéletet biztosít.

A zebra árnyékolás előnyei

– Váltakozó 2 hüvelykes és 3 hüvelykes, átláthatatlan anyagsávokban jelenik meg.

– A dupla görgős árnyékolások alapfelszereltségükben fém talpbetéttel és alsó rúddal vannak felszerelve.

– Anyag és 15 szín közül választhat, így személyre szabhatja dupla görgős árnyékolását, hogy tökéletesen illeszkedjen az otthon többi részéhez.

Ha kérdései vannak az árnyékolás témában, vagy segítségre van szüksége ideális ablakkezeléseinek megtalálásában, itt állunk rendelkezésére. A Daidalos szakértői szolgáltatásokat kínálnak minden lépésben – az inspirációtól a telepítésig. Tervezési tanácsadó csapatunk készséggel áll rendelkezésére az anyagválasztásban, a színek koordinálásában, a mérésben és a telepítés ütemezésében, és még sok másban, bárhogy is dönt a vásárlás mellett.

A hazai vállalkozás, mely a Daidalos néven ismert elsősorban kültéri árnyékolók forgalmazásával foglalkozik, mivel a fő terület, amelyre hangsúlyt tesznek, az a nyílászárók forgalmazása. A lokális felmérés során a vállalkozás szakemberei segítenek optimális terméket választani és a helyes telepítésének a módszerében is tanácsokkal látja el az ügyfeleit.

- Advertisement -

spot_img

Worldwide News, Local News in London, Tips & Tricks

spot_img

- Advertisement -