Műfű a medence körül: kristálytiszta választás az úszás mellé

A nyár folyamán felmelegszik az időjárás, és ez tökéletes lehetőség arra, hogy átdolgozzuk az úszómedencét a nyári szezonra. A szokásos medence-ellenőrzés magában foglalja a vizet, szűrő rendszereket és dugókat. Miután ellenőrizte ezeket a fontos dolgokat, itt az ideje, hogy figyeljen a környező anyagra.

Biztonságos és elég szép ahhoz, hogy jöhet a végtelen szórakozás? Ha még mindig van mellette természetes fű, akkor a válasz valószínűleg az, hogy nem.

Mivel nem élő, a műfű áthatolhatatlan a víznek. Továbbá bármennyi víz is loccsan ki a medence melletti gyepre, nincs kockázata annak, hogy ez beteggé tegye vagy megfullassza a pázsitot. Az év folyamán tiszta és zöld marad, és mindig készen áll a tervezett medencés ünneplésre! Íme néhány további mód, ahogy a műfű veri a valódi füvet, mint a medence körbevevő anyaga:

 

A medence vizét hatékonyan elvezeti

Nem képződnek pocsolyák a műfűnek a tetején a saját vízelvezetésnek köszönhetően. Automatikusan gondoskodik a felesleges nedvességről, legyen ez a medence víz túlcsordulása, eső vagy ragadós kiömlés. Ez a funkció kiküszöböli a lefolyókba való befektetés szükségességét, ami akkor van, ha úgy dönt, hogy előkészíti a medence melletti területeket.

 

Nincs több csúszás minden alkalommal, amikor kiszállunk a medencéből

Ellentétben a csempe és a márvány burkolattal, a kiváló minőségű gyep körül a medence nem fog csúszós lenni, ha sétálunk rajta nedves lábbal. Ez a képesség kiváló választás a medence melletti terület biztonságára. A szintetikus műfűnek a párnázott fűszálai az esések hatását is elnyelik.

 

Teljesen mentes sártól és törmeléktől

Mivel a műfű telepítése teljesen lefedi a talajt, nincs esély a szennyeződésre, a fűszálak hullására és a sárnak a medencébe való belépésére. Ez a sármentes minőség segít a medence tisztítójának megtartásában.