Műfű árak: melyek lesznek a döntő érvek?


műfű árak, növények

Amikor végre sikerül eldönteni, hogy akkor műfűre váltunk kertünkben, hiszen annyi, de annyi jót hallottunk róla, a következő lépés a legjobb műfű ár-érték arány megválasztása.

El kell dönteni, melyek azok a szempontok, melyek fontosabbak számunkra, mint a műfű árak, és melyek azok, amiket már alárendelünk a műfű áraknak. Például, prioritás, hogy legyen kutyabarát a műgyep? Prioritás, hogy antibakteriális, vagy tűzálló legyen? Van preferált színárnyalatunk, amiből nem szeretnénk alább adni? Van szálhosszúsági elvárásunk? Illetve, ténylegesen van-e egy megszabott anyagi keret, ami a műfű árak tekintetében korlátozni tud minket, vagy szabadabb a mozgásterünk?

Ezek mind-mind befolyásolni fogják a döntésünket, és persze, a mi hozzáállásunk is. Ha van mozgástér, akkor érdemes a legjobbat választani, hiszen legalább 10 évig tehet majd jószolgálatot az időtálló pázsit kertünkben. Ebben a 10 évben pedig nem biztos, hogy azt szeretnénk, hogy a spórolás és a „legyen minél olcsóbb” érv tekintsen majd vissza ránk. A legjobb, ha elégedettséggel tud eltölteni kertünk látványa, és nem a „pohár félig azért mégis csak üres” életérzéssel.

Hosszútávú beruházások esetén nem érdemes lefaragni a minőségi elvárásainkból, ha megtehetjük, inkább válasszunk jobbat, hogy valóban örömet okozzon hosszú időn át. A mufuplacc.hu oldalán például rendszeresen találkozhatunk akciókkal, amikor a műfű árak között nézelődünk, így kiderülhet, hogy még a legdrágább opciójuk is valójában kedvezményes, egy akció keretein belül. Döntsünk okosan!